PEMERHATI / RAKAN2

Thursday, April 17, 2008

Soalan untuk Rahimi

Betul ke ini semua kamu yang tulis?


1)hahaha said...
Pimpinan parti pun buat temujanji 2-3 hari advance. Sekarang DSAI dah menang macam2 orang nak jumpa,aku rasa 10 kali lebih ramai dari dulu. Kau datang walk in memang la tak boleh. lepas tu nak bising2, nampak diri sendiri yang bodoh. Kau ingat buat appoinment terus dapat jumpa ke?
April 11, 2008 7:04 PM


INI BUKAN MASALAH BISING.SEKIRANYA DSAI SIBUK, SDR HANYA PERLU BAGI TAHU SAJA.TAKKAN ITU PUN JADI MASALAH? SY BOLEH TERIMA . HARI ITU SY ORG TERAKHIR KALAU DAPAT BERSALAM DAN AMBIL MASA 1 @ 2 MINIT PUN DAH CUKUP.SATU LAGI PERKATAAN 'BODOH' TAK PERLU DIGUNAKAN.BELAJAR JADI INSAN BERHEMAH.ADA BUDI BAHASA




2)hahaha said...
Sani tu bkn driver die ke? Mintak appointment dengan PA bukan tanye driver bang oii!! Dan saudara ingat En Ibrahim Yaacob tu sape? Die Chief of Staff DSAI Office, orang kedua selepas DSAI.Dah la buat nak appointment pon tak tau, datang mintak kerja tapi tak mengaku. Kau ni saje nak buat kecoh la.JANGAN BUAT MALU DIRI SENDIRI BOLEH TAK??
April 13, 2008 3:43 PM


INI SATU LAGI CONTOH KES TAK PANDAI BERBUDI BAHASA.MUNGKIN SANI TU DRIVER,TAPI SDR TAU BERAPA LAMA DIA DGN DSAI? DIA ADALAH ANTARA ORANG KEPERCAYAAN .SANI DAH PESAN SUPAYA JUMPA RAHIMI.SY JUMPA.BACA ELOK2 TULISAN SY @ PERISTIWA YG BERLAKU..APA SDR INGAT SEHARI -DUA DGN DSAI DAH MULA BESAR KEPALA ?



3)pemerhati said...
"Setelah berhubung beberapa kali melalui telefon dengan Sani,dia suruh ke pejabat dan buat temujanji melalui Rahimi.saya sampai dan terus jumpa Rahimi,dan beritahu hajat nak jumpa DSAI".Setahu aku, temujanji dibuat sebelum datang ke sesuatu tempat. Macam gi klinik. By appointment or walk-in. So aku rase sepatutnye BUSINESS MEN paham ape tu appointment dan ape tu walk-in.
April 11, 2008 6:59 PM


PERKARA INI TAK BERBANGKIT.INI POLITIK BUKAN BISNES.KALAU NAK JADIKAN BISNES JADI MCM UMNO .SY ULANG SEKALI LAGI,KALAU TAK DIBENARKAN JUMPA HANYA PERLU BAGI TAHU.TAK PAYAH SUSAH BAWA DSAI LARI .




KALAU SEMUA DI ATAS BUKAN TULISAN SDR SILA NAFIKAN !!! KALAU TAK ADA PENAFIAN SY ANGGAP ITU SEMUA KERJA SDR.SY AKAN TAMBAH LAGI ULASAN.


-->PASAL SDR IBRAHIM YAACOB DAN DIN MERICAN SY AKAN ULAS DLM MASA SEHARI DUA LAGI.SELESAI SATU-SATU.

14 comments:

Pejuang rakyat said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Guhn said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pekan08 said...

Pejuang rakyat said...
ni semua rahimi xxxx punya kerja la ni....dia ni memang xxxxxx punya worang!.ambik kesempatan utk lompat jadi org besar dlm keadilan pahang!...dalam AIC kerja malas,sapu duit kelab,berlagak mcm BOS BESAR,semua org dlm AIC dah meluat dgn dia.Tunggu Farhan Fauzi balik je utk settle kes si xxxxxxx ni...rahimi ini agen UMNO tau...xxxx punya worang!.worang serupa ni tak patut ada dalam pejabat DSAI dan keadilan!..

April 18, 2008 6:33 PM

MINTA MAAF KOMEN ANDA TERPAKSA DI EDIT KERANA BAHASA KURANG SESUAI

Anonymous said...

masa dekat kelab sultan sulaiman masa black 14 baru ni, rahimi dgn angkuh tak benarkan org bersalam dgn dsai selepas majlis berakhir. dia dgn kawan dia saiful tu menempel je kat dsai. meluat giler aku tgok!! agen2 umno menempel kat dsai. aku harap org2 dsai waspadalah!

keturunan hang tuah said...

rahimi ni memang tak boleh pakai...semua org meluat la dgn ko.semua geng AIC dah meluat sebenarnya dgn dia...semua kerja dia tak buat!...semua program AIC dia tak terlibat dgn perancangan,lepas tangan....tapi bila masa lancar program pura2 mcm dia la yang paling berusaha keras nak jayakan program!...dia ni jenis mcm khairy..dia pernah cakap yang konon nya lepas nik nazmi blah,dia yang akan warisi diari merah....punya berlagak!.perangai macam puak2 UMNO!....nak harap kat dia utk temujanji?...sampai kiamat pun dia tak bagi la,kecuali orang tu ada bagi kepentingan kat bizz dia...

harap DSAI sedar la perangai buruk dia ni!....kami dalam AMK pahang pun meluat+menyampah dgn perangai BOSSY dia ni..buat kerja perancangan dan tindakan tak tau,tapi nama+populariti nak je!..memang puak yg suka amik kesempatan da ni!..dpn DSAI bukan main baik,belakang DSAI mcm haram layan org..jangan sampai aku dedahkan pulak betapa buruknya moral ko pulak..pulak tu nak menyamar2 pulak!...oi rahimi,kalau ko anak jantan jawap la psl isu penyelewengan dana AIC yg org lempar kat ko selama ni!...ko dah buat org hilang kepercayaan kat DSAI tau!..berambus lah ko dari parti+pejabat DSAI!....kami tak perlukan org KAKI SEMBANG+TEMBERANG mcm ko.SMS xbalas,telefon xangkat!..setakat nak nama+popularity bkn keadilan tempat ko!@....nyah ko dari parti!....

Anonymous said...

rahimi, kenapa senyap? blog pun dah tutup yek? sejak kena kritik dgn budak2 AIC, diam je nampak?

mcmn ni? boss lawan korupsi, tp staff sendiri songlap duit AIC. mcmn nak jadi kerajaan ni. kalau boss tau, malu kau rahimi. silap2 kena halau kau dari ofis tu. naisb kau baik sebab budak2 aic sume tanak besarkan perkara ni. kalau nak, si marini atau ahan boleh je nak dedahkan benda ni kat boss.

kau tunggu je la rahimi. sampai masa nanti kau tahu la nasib kau mcmn. sudah2lah buat kerja kotor ni. lagi satu, aku meluat tgok kau dgn macai kau nama saiful tu duk menempel kat boss waktu kat kg baru hari tu. aku dgr saiful tu budak umno dan kerja dgn najib. bodoh la kau rahimi, bawak masuk budak mcm tu dlm ofis.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
pekan08 said...

Anonymous said...
guane gayanye keadilan ni?..dale sesamo puok sdiri pung nok berbaloh?....rahimi ni presiden AIC kan?.XXXX xxxxx betul budok ni!...gapo dio buak mace tu?....bedeboh punye manusie....kawe raso malu&maroh sebab kawe budok sokong AIC+PKR....dapat budok rahimi ni,bahan sekali baru ie tau!...

AIC Kota Baharu.

April 19, 2008 2:38 PM

LAGI KOMEN YG TERPAKSA DI EDIT

rahimi. said...

kpd penyebar fitnah dan dakyah..sila bagi bukti.jangan cakap main ikut sedap korang.saya selama ini diam kan diri je,tapi rasanya semakin teruk fitnah ni....saya tahu sapa yang fitnah ni.dia baikdengan saya dulu....kalau saya agen umno pun kenapa?..susah ke ko?..nak jupe dsai tapi buat macam office kebajikan mane boleh...lain kali buat la appointment.jangan jadi MONYET main serbu je..memang saya yang pakai samaran hahahha tu.dah tu kenapa?.lain kali belaja cara nak jmpe orang besar dulu.sms dan call nak jumpa mcam tu je apa nak bagi..ingat pusat zakat ke?.

Anonymous said...

rahimi,mcm ni ke cara pegawai dsai jawab soalan?biadap sungguh!
malang skali dsai punya staf sebegini angkuh!

Anonymous said...

lawak la korang ni..
ades..
haha..

dah dah..
lupe kan kisah lame..
buang yang keruh,amik yang jernih.
aku harap kita semua dapat menumpukan kepada program memantapkan parti keadilan kita..
jangan pasal bende kecik ni kita nak gaduh besar maa..
haiya~

HIDUP KEADILAN !

xoxoxoxo

-AIC Selangor-

hatirakyat said...

Melayu BoDOH!

hatirakyat said...

Melayu BoDOH!

Anonymous said...

apa cerita nih tak habeh2 lagi nih..iskh2...


Setiap artikel yang ditulis adalah di bawah tanggungjawab penulis.
Bagaimanapun artikel yang dicopy dari sumber lain, bukanlah tanggungjawab penulis.
Ianya sekadar satu perkongsian maklumat atau bahan untuk ditimbang dan dikaji kebenarannya.